Control Ardeca, SL, Assessors Ambientals. Conegui'ns:

 

Personal de Control Ardeca
Personal de Control Ardeca

 

Com Assessors Ambientals, Control Ardeca informa sobre les característiques i mètodes de fumigació, control de plagues i neteges a Barcelona i voltants.
Sobretot som una empresa familiar, que abans de res, valorem el tracte directe i personalitzat als nostres clients. Per tant, apel·lem d'un equip humà dedicat a resoldre problemes ocasionats tant per les plagues com per microorganismes que són nocius per al nostre entorn.
Com a resultat ens avalen de més 15 anys d'experiència en el sector de fumigacions, control de plagues i neteges.

Técnicos de Control Ardeca
Tècnics de Control Ardeca

La nostra Història:

Gent treballadora, amable i responsable amb els coneixements necessaris per efectuar el nostre treball. Cada dia aconseguim els nostres objectius donant el millor de nosaltres. Com a resultat, prioritzem el minimitzar el biocides, a elaborar plans d'exclusió i sanejaments per controlar les plagues. En conclusió, estem aquí per resoldre, per ajudar-lo i solucionar el seu problema.
El millor de tot, és que ens agrada la nostra feina, la satisfacció dels nostres clients, completament veraços, ens avalen:
 

google reseñas
Opinions Clients

 

Tenim molt clar de la importància de tractar el client amb el màxim respecte, comprensió i fer dels seus "problemes" els nostres problemes.
¿Perquè?
En innombrables ocasions els clients se senten desprotegits. Tant per l'administració, com pel poc tacte d'alguns "professionals".

 
 

Preus, productes i equip:

Els nostres preus són estandarditzats, qualitat, puntualitat, honestedat, tracte directe i personalitzat.
 

Les nostres col·laboracions:

A partir de l'any 2014, la nostra empresa, Control de Ardeca SL., col·laborem en causes humanitàries. Sobre els beneficis obtinguts dels nostres treballs, fem un 3% en aportacions anuals a associacions amb els que col·laborem.
 

 COLABORACIÓN CON EL FOMENTO DE LA VIVIENDA
COL·LABORACIÓ AMB EL FOMENT DE L'HABITATGE
Revista
Revista
 Registro Oficial de Establecimientos y Servicios Plaguicidas (ROESP)
Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP)
Té alguna pregunta?
Per a més informació personalitzada pot posar-se en contacte amb el nostre equip d' Assessors Ambientals.