Més de 150 ressenyes a Google Maps: 4,8
4.8/5
Google: 4,8
4.8/5
Control Ardeca logo

Empresa Fumigació paneroles Barcelona

Servei Expert, Ràpid i Garantit

Acreditacions Homologades

Generalitat de Catalunya

Fumigar i eliminar paneroles en cases i hotels

El més destacable, és que, som una empresa especialitzats en fumigacions i control de plagues a Barcelona i voltants.

Especialment, som una firma que trobem la millor solució per resoldre els seus problemes amb les diferents plagues.

Sobretot, com Assessors Ambientals, a Control Ardeca Ens identifiquem el problema, Diagnosticamos causa, Actuem i resolem el problema.

Control Ardeca

La teva empresa de control de plagues a Barcelona

Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, Sant Boi, L'Hospitalet de Llobregat

Empresa experta en desinfecció d'escarabats a Barcelona

Amb més de 15 anys d'experiència, en Control Ardeca som una empresa de control de plagues on unes de les nostres especialitats és la desinfecció paneroles a Barcelona .Realitzem el control mediambiental al teu domicili , ja sigui particular o d'empresa. Analitzem la infecció, diagnostiquem el problema i apliquem la millor solució per a la infecció.

Panerola Alemanya – Blatella Germnica

Descripció

+info

Panerola Americana – Periplaneta americana

Descripció

+info

Panerola Oriental – Blatta orientalis

Descripció

+info

Eliminem la seva plaga de paneroles ràpidament

Característiques de les plagues de paneroles:

En primer lloc, les plagues de paneroles s'originen en llocs a temperatures entre els 20-30ºC, amb suficient humitat. Per tant, s'estableixen preferentment en cuines, cafeteries, lavabos, sales de màquina i tot tipus de llocs. En segon lloc, la principal via d'introducció de les paneroles són a través de les mercaderies. Probablement niant en els cartonatges.
Són crustacis terrestres, de la Família Blattidas. Per tant, les paneroles són insectes, de mitjanes a grans dimensions, d'uns 25-45mm. el color marró o negrós. Les paneroles són nocturnes. Amb la qual cosa, s'amaguen en els llocs humits i devoren tota classe de queviures, infestant amb la seva mala olor.

Característiques de la reproducció de les paneroles:

A més, les paneroles es reprodueixen per un procés de metamorfosi incompleta. A causa de que la durada és en funció de l'espècie i de les condicions mediambientals (humitat-temperatura). La panerola femella fecundada, diposita els seus ous en l'interior de les trucades ooteques (estructures cilíndriques de 5 a 25mm. de llarg) en quantitats que oscil·len entre 20 i 40 ous, situades en racons protegits, humits i foscos. Al cap d'un mes, aproximadament, de cada ou emergeix una nimfa. Aquesta va creixent i aproximadament al cap de 5 a 8 mudes de pell, arriba al estat adult.

Principals danys de les plagues de paneroles:

Les paneroles ingereixen tota classe d'aliments orgànics que es posen al seu abast. No obstant això, les pèrdues que s'originen per aquest concepte no revesteixen importància. Molt més importants són els danys que causen en contaminar els aliments amb els seus excrements i restes de mudes.
Així mateix, el seu aspecte repugnant i la seva característica mala olor, resulten especialment molestos per les persones. No obstant això, és de molta més importància les malalties que elles poden transportar i transmetre: paratifus, tuberculosi, meningitis, mastitis, poliomielitis, disenteria, així com un altre tipus de malalties infeccioses d'origen bacterià, víric o micòtic.

Control de plagues de paneroles diversificat

En Control Ardeca no només fumiguem i controlem les paneroles a particulars, també ens especialitzem en empreses i comunitats. Som exterminadors de plagues professionals amb més de 15 anys donant serveis de fumigació i eliminació d'escarabats a cases, restaurants, hotels i tot tipus de negocis.

Treballem tant Barcelona capital com el maresma i rodalies.

Preus de fumigació per paneroles

Encara que pot variar molt depenent del tipus d'escarabat, extensió de plaga, ubicació etc. Sabem que aquests problemes són d'alta gravetat sinó que se solucionen i moltes vegades és impossible pagar per un expert en fumigació d'escarabats, per això, nosaltres ens adaptem i busquem el millor pressupost per a tu, perquè puguis solucionar el problema d'una vegada per totes. Recorda que si som una empresa amb més de 15 anys en activitat és perquè la gent confia en nosaltres i en els nostres preus.

- Adaptem els preus a les teves necessitats -

Demana'ns pressupost o truca'ns sense compromís

Experts amb + de 15 anys d'experiència
Generalitat de Catalunya

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.galetes de connector

ACCEPTAR
Avís de galetes